O nama

Kritika.rs

O nama je strana koju smo oformirili da oslobodimo Vašu misao i reč. Imamo želju da saslušamo svakog, veoma pažljivo i strpljivo. Svesni smo da nije zdravo i prirodno zadržati u sebi i najmanje uznemirenje povodom sitnica, ali i krupnih, krucijalnih stvari, koje nas okružuju i okupiraju našu svest, pa čak i podsvest.

Baci sidro

Izaberi temu svoje kritike, baci sidro, usidri se, umiri svoj brod i misli. Pogledaj kompas, svoje rezerve, pogledaj okolinu, obalu, pučinu, zalazak Sunca ili zoru. Kada se voda umiri, izaberi temu i napiši kritiku. Ostani svoj.

Preispitaj se

Pre nego napišeš kritiku još jednom se preispitaj, koliko će ona značiti tebi, a koliko drugima, koji je budu čitali. Uvek se preispituj, budi kritian prvo prema sebi. Tek onda će previ rezultat ugledati kopno, negde u daljini.

Startuj

Uvek se drži suštine, istine i činjenica. Dobra kritika povećava, kako tvoje, a tako i zadovoljstvo onoga kome je upućena. Nasuprot tome, loša kritika tera i mora primorati na preispitivanje. Odvagaj reči pametno i kreni.

Sve generacije kritikuju

Tinejdžeri

Oni apsolutno provode najviše vremena na društvenim mrežama i kanalima, prikupljajući informacije o svemu i svačemu. Njihova kritička moć možda još nije najbolje formirana, ali je veoma izražena i sadržajna. Moderna i aktuelna. Kroz kritiku formiraju svoje ličnosti i postaju ljudi. Kritikuju hranu, muziku, film, modu ponajviše, tehniku, aplikacije, komunikaciju, prve ljubavi i veze. Traže status i kroz komentar ga definišu, birajući ideale i ugledajući se na njih.

Porodica

Porodica je već formirani deo društveno socijalnog sistema. Ima pregršt potreba, obaveza i očekivanja, koja bi mogla dobiti zauzvrat. Njihove kritike su deo složenog sistema dubokih poriva i uznemirenja, proizašle iz svakodnevnice. Kritikuju uglavnom egzistenciju, cene, razne troškove, kupovine, popravke, školstvo, zdravstvo, dečija prava i obaveze. Posebno se osvrću na karijeru i poslove koje obavljaju. Ako su u gradskom jezgru, kritikuju saobraćaj, gužve, saobraćajnu komunikaciju do školskih, predškolskih i ostalih institucija potrebnih za funkcionisanje porodice.

Bake i deke

Svoja razmišljanja, strahove, nadanja i očekivanja polažu u decu i unuke. Prate svaku vest o poskupljenju, sniženjima, pogodnostima za najstarije. Žele što duže zdravlje i kvalitetan i aktivan život, ne bi li pomogli mladjim naraštajima u prevazilaženju svake krize. Uglavnom se bave kritikom zdravstva, apoteka, lekova, kompletnih medicinskih usluga, pregleda, zakazivanja i nege. Bave se i kritikom nedostatka uštedjevine, imovinsko pravnim poslovima, nasledstvima i ostalim pravno regulisanim zavrzlamama.

I deca kritikuju

Deca kažu naopačetak, umesto naopačke

Kroz igru,

Deca su naši ljudi. Imaju sve odlike, samo ne iskustvo. Deca su borci za znanje, da bi ga pravovremeno upotrebili i objasnili sebi i drugima, šta je to što se dešava oko nas. Oni kritiku shvataju kao nadu u promenu. Gaje je kao što mi gajimo njih, pretstavljajući im svet na dlanu. Mnogo puta im se ne svidi taj svet, ali zato skupljaju dokaze da ih predstave velikoj poroti konačnog odrastanja i stupanja u svet odraslih. Da, na samo početku kažu naopačetak, umesto naopačke, kažu bogz, umesto zbog, ali to je samo neiscrpan pokušaj da se shvati suština. Deca ktitikuju ljubavlju, bezrezervnom. O nama znaju sve, samo čuvaju tajnu, bolje nego što mi mislimo.

Pravila kritikovanja

Kritika.rs

Ako želimo da budemo kraljevi u ovom poslu, moramo se držati nekih pravila. Nisu to neka specijalna pravila i uslovi. Uglavnom su vezani za lepo vaspitanje, iskrenost i dobrodušno ponašanje.O nama, kao strana ima jedan cilj, pokušati podići na viši stepenik kvaliteta svaku kritizersku misao. S toga ako ste dobronamerni, pravila su prilagodjena baš Vama i Vašoj korektnosti.

Česta pitanja

Zavisi od Vašeg doživljja proizvoda ili usluge. Uglavnom svaka nosi sa sobom mane i prednosti, odgovornost i podsticaj na raznišljanje o promenama.

Iskrenost i pravdoljubivost su veoma cenjenje lljudske osobine. treba ih koristiti svuda i na svakom mestu. Zamislite svet bez kritike, u večnom ćutanju i podnošenju nametnutog.

Obavezno. Posebno je značajno imati dobro znanje i sve informacije od značaja za kritikovanu stvar. Time dokazujemo dobru nameru, potkovanu znanjem.

Uvek kada imate potrebu i kada Vam se nešto svidi ili ne. Povećavate samopuzdanje, hranite ego i udvostručujete samopoštovanje. Očigledno je da , znajući o čemu kritikujete, ostavljate utisak razboritosti, pameti i potiskujete neke osobine osobenjaka.

Ponekad da, ponekad ne. Vi samo koristitie svoja prava da ćutanje i povlačenje u sebe, zamenite sa glasnogovorništvom i kritičkom razboritom mišlju. Uostalom jedni od najboljih besednika su koristili kritiku za stvaranje ukaza i manifesta, koji su promenili svet. I mali koraci kritike su veoma veliki i dalokosežni.

Najnovije kritike

Početak

Početak nije obećavao Noć je bila maratonski naporna. Svaki kilometar tame i svaka prolazna merna stanica. Napadi panike su bili česti. Nije …

Samojed

Samojed Samojed te je gladan, ako si čovek. Čovek uvek jesi, na neki način, te će se on uvek tobom nahraniti, preciznije, …

Žila kucavica Žila kucavica, pojavila se. Iznenada, kao strah, briga i nemaština. Odmah da razjasnim, nije to ona žila, sastavljena od mišićnih …

Oguglati

Oguglati Oguglati, verovatno se pitate da li i koliko ova reč, glagol, ima veze sa Google-om? Odgovor je delimično potvrdan, ali je …

Kritika.rs portfolio

Top On Sale Product Recommendations!
ABIR X6 Robot Vacuum Cleaner, Visual Navigation,APP Virtual Barrier,Breakpoint Continuous Cleaning,Draw Cleaning Area On Map
Original price: USD 485.00
Now: USD 203.70
 
Search Code on AliExpress:AL2J7CS

Svako zaslužuje web prezentaciju

Očigledna je zabrinutost mladog gospodina na ilustraciji. Svestan je da je online biznis možda jedini način da predstavi sebe, svoje proizvode i usluge. Ali, kako doći do kvalitetnog sadržaja i kako ga plasirati, a da se pri tome njegova akcija i delatnost konvertuje u posećenost, pažnju i na kraju u profitabilnost. Reklamirati se, podrazumeva dati, deo sebe i svojih snova i potreba. Javnost možemo uporediti sa skupljačima perja, svaka informacija je jedno perce, vredno za gotov proizvod ili uslugu. 

Upravo iz tog razloga web sajt kritika.rs želi i teži tome da svakom omogući da se prikaže, pokaže i dokaže. Bilo da je u pitanju malo, srednje preduzeće, webshop, kreativna radionica, mali proizvodjač, pružilac usluga, imamo dužnost da mu pomognemo da se pojavi, ali i ostane na internet mreži.

Kada god osetite potrebu, kontaktirajte nas i Vaš web sajt će biti formiran, sadržajno obradjen, optimizovan i dizajniran prema Vašim potrebama.

Online prodavnica

51%

Usluge marketinga

47%

Trgovinska radnja

34%

pinterest

Uvek kritikuj
Lako do nas
Pratite nas obavezno

Pošaljite nam kritiku

Sa nestrpljenjem očekujemo Vaše prve i prave misli, razmišljanja i odluke, kritičke opaske posebno.

wpChatIcon